Toitlustame buffee vormis kolm korda päevas 220 inimest.
Buffee toitude valmistamine vastavalt retseptuurile;
Dessertide valmistamine vastavalt retseptuurile;
Oma töökoha korras hoidmine.
Nõudmised töökohale:
Nõuded:
Hotelli restoranis töötamise kogemus tuleb kasuks, hea meeskonnatöö oskus.
Eesti keele oskus suhtlustasandil.
Keeleoskus: ET
Kandideerimise dokumendid: CV
Töökogemus sarnasel ametikohal: vähemalt 1 aasta
Töökoha hüved:
Tööd graafiku alusel, pikk- ja lühike nädal. 12 h/päevas (tööaeg vahemikus 6:00-22:00);
Kaasaegset töökeskkonda ja -tingimusi ning väljaõpet;
Soodsat omapere toilustust;
Tähtajaline leping mai-oktoober, kuid võimalusel ja soovi korral pakume tööd ka pärast seda;
Arenguvõimalus.